ASIAKAS

Vapaus

VUOSI

2020-2021

TEHTÄVÄT

Visuaalinen ilme

3D-kuvitus ja -animaatio

Hahmosuunnittelu

Käyttöliittymäsuunnittelu

Graafinen ohjeistus

Promomateriaalien suunnittelu

Esityspohja

Vapaus on vuonna 2018 perustettu yritys, joka edistää kestävän liikkumisen ratkaisuja, mm. tarjoamalla työsuhdepyöriä ja niihin liittyviä palveluita. Riesen Design pääsi ideoimaan ja toteuttamaan Vapauden visuaalisen ilmeen uudistamisen. Me käänsimme yrityksen brändiattribuutit graafiseksi kieleksi uudistamalla graafisen ohjeistuksen, maskotin, nettisivujen ja sovelluksen käyttöliittymän. Loimme myös uusia ikoneita ja kuvitustyylin, esityspohjan sekä promomateriaaleja.


Säilytimme alkuperäisen logon, joka todettiin edelleen relevantiksi ja toimivaksi. Valitsimme kuitenkin logon pariksi fonttiperheen, joka toimii paremmin sen pyöreiden muotojen kanssa. Suunnittelimme väripaletinkin kokonaan uusiksi, jotta käytetyt värit vastaisivat Vapauden attribuutteja paremmin: rohkea, energinen ja huomiota herättävä brändi, joka ei jätä kylmäksi.


Jälleen Riesen Design pystyi tuottamaan materiaaleja laadukkaasti ja joustavasti laidasta laitaan: visuaalisesta ilmeestä käyttöliittymiin 3D-kuvitusten kautta. Yhteistyömme Vapauden kanssa jatkuu ja toteutamme jatkuvasti uusia materiaaleja brändin vahvistamiseksi.

Vapaus